Eerste programma-onderdelen bevestigd!

Door annablomgren3@gmail.com op April 27, 2016

We hebben weer een team-bijeenkomst gehad, en het KloosterBoerderijFestival 2016 is nog een stapje dichterbij!

Vanuit het team werken we op moment hard aan het programma. Het is veel puzzelen en losse draadjes, maar van een paar sprekers zijn weten we al dat ze komen: Marjan Bosch en Marco Ganzeman van het Franciscaans Milieuproject Stoutenburg,  en Frank Mulder (een van de oprichters van TimeToTurn) van de gemeenschap Overhoop. Ook gaan we een concert krijgen van Ben Kraaijeveld! En we staan op dit moment in contact met nog veel andere interessante sprekers, muzikanten en creatievelingen. Ik denk dat we dit jaar en ontzettend leuk programma zullen hebben, heel divers en inspirerend! Veel nadruk zal dit jaar liggen op hoe wij als christenen gastvrij kunnen omgaan met de huidige situatie van vluchtelingen in ons land en in Europa. Maar net als vorig jaar zijn ook vele andere thema’s aanwezig, zoals natuur, duurzaamheid, geweldloosheid, vrede en gemeenschapsleven.

Verder kunnen we melden dat de prijzen voor 2016 al klaar zijn, zie pagina: Wat kost het?

We hopen op veel deelnemers, en ik denk dat we met het enthousiasme en de creativiteit van iedereen een onvergetelijke festivalweek zullen creëren. Dus kom vooral naar de Eemlandhoeve op 20-27 juli, en neem graag wat vrienden mee!

– Anna Blomgren

Stoutenburg

De Moestuin van Franciscaans Milieuproject Stoutenburg (Foto: Communiteit Stoutenburg)